Büyükşehir Belediyesi Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri Kent Orkestrası konseri ile devam etti. Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleşen konsere Vali Nayir ve çok sayıda sanatsever yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri Kent Orkestrası konseri ile devam etti. Türk Müziği eserlerini sanatseverler ile buluşturan Kent Orkestrası dinleyicilerine keyifli dakikalar yaşattı. Vali Ahmet Hamdi Nayir’ın ve çok sayıda müzikseverin katıldığı Türk Müziği konserinde Orkestra Şefliğini Deniz Başay üstlendi. Programın sonunda orkestra üyelerinin performansı büyük beğeni toplarken; Vali Ahmet Hamdi Nayir, günün anısına Orkestra Şefi Deniz Başay’a çiçek takdim etti. Kent Orkestrası tarafından çalınan ‘Ölürüm Türkiyem’ parçası Barış Pınarı Harekatında görev yapan Mehmetçiklere hediye edilirken; orkestra üyelerinin asker selamı müzikseverler tarafından ayakta alkışlandı.