Büyükşehir Belediyesi’nin Adapazarı Kaymakamlığı ile çevre yolu arasında başlattığı yenileme çalışmaları devam ediyor. Haydar Akbulut, “Kaldırım ve bordür çalışmalarımızın ardından arteri 2. Kat asfalt ile buluşturarak yeni yüzüne kavuşturacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla 16 ilçe ve şehir merkezinde gerçekleştirilen çalışmalar Adapazarı Kaymakamlığı ile çevre yolu arasında devam ediyor. Daha önce arterin 1. Kat asfaltı tamamlanmış, bordür ve kaldırım çalışmaları başlatılmıştı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan YOLBAK Başkanı Haydar Akbulut, şehir merkezinde bulunan önemli bir arteri daha yeni yüzüne kısa süre içerisinde kavuşturacaklarını söyledi. Akbulut, kaldırım ve bordür çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte arteri 2. Kat asfalt ile yenileme çalışmalarını noktalayacaklarını belirtti.

Artere yeni yüz
Çalışmalara ilişkin bilgiler paylaşan Haydar Akbulut, “Altyapı çalışmaları tamamlanan Adapazarı Kaymakamlığı ile çevre yolu arasında ilk kat asfaltımızı noktalamıştık. Ardından kaldırım ve bordür çalışmalarımızı başlattık. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlayarak son kat asfaltımızı da atarak arteri yeni yüzüne kavuşturacağız. Hayırlı olsun” dedi.