Serdivan Belediyesi ile Sapak Camii arasında inşa edilecek kontrollü dönel kavşak için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “2. Cadde üzerindeki düzenleme çalışmalarının ardından kavşak inşaatına başlayacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan Belediyesi ile Sapak Camii arasında hayata geçirilecek kontrollü dönel kavşak projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.  Sapak Camii kavşağı olarak bilinen; Mehmet Akif Ersoy, Kazımpaşa ve Çark Caddesi ile 2. Cadde geçişinde çalışmaların devam ettiğini belirten Oktar, “Projemiz kapsamında 2. Cadde üzerinde gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. Bölgenin orta refüjü ile yaya yolu yenilenecek” diye konuştu.

Uzun bekleme süresi ortadan kalkacak
Caddeler üzerindeki düzenlemelerin ardından kavşak inşaatının başlatılacağını açıklamalarına ekleyen Oktar, “2. Cadde üzerindeki düzenleme çalışmalarının ardından kavşak inşaatına başlayacağız. Bölgeye inşa edeceğimiz kontrollü dönel kavşak, güzergahtaki sinyalizasyon nedeniyle oluşan uzun bekleme süresini ortadan kaldıracak. Trafik daha güvenli bir şekilde daha akıcı hale gelecek. Cadde geçişlerindeki sağa ve sola dönüşler de daha güvenli hale gelecek” şeklinde konuştu.