Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri 30 Kasım Cuma günü düzenlenecek etkinlikler ile sona erecek. Gece Yolcuları SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahne alacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri 30 Kasım Cuma günü düzenlenecek konser ve söyleşi etkinlikleri ile sona erecek. Saat 19.00’da SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinlikte Gece Yolcuları müzikseverler ile bir araya gelecek. Günün diğer etkinliği ise sat 19.00’da Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenecek. ‘Şiirle Hayat Bulan Müzik’ konulu söyleşiye Selçuk Küpçük konuşmacı olarak katılacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Etkinliklerimize tüm kültür sanat ve müzik dostları davetlidir” denildi.