Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ Programlarında huzur sofralarının bu seferki adresi Erenler oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ Programlarında 6. buluşma Erenler’de gerçekleştirildi. Çarşamba Pazarının kurulduğu alanda hazırlanan gönül sofralarına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, İlçe Başkanı Resul Yılmaz ve çok sayıda vatandaş misafir oldu.

Ramazan Coşkusu
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile masaları tek tek ziyaret eden Başkan Zeki Toçoğlu, huzur sofralarına misafir olan vatandaşlara hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu. İstanbul Fatih Camii Başimamı Bünyamin Topçuoğlu’nun Kur’anı Kerim tilaveti ile doyumsuz bir Ramazan hazzı sunduğu programın devamında okunan ezan sonrası hep birlikte oruç açıldı. Programın sonunda Hayali Seçkin Bayramoğlu’nun Meddah gösterisini dikkatle dinleyen minikler keyifli bir akşam yaşadı.