Karasu Vatan Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığını duyuran YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, bin 260 metrelik güzergahı 4 bin ton sıcak asfaltla buluşturarak trafiğe açtıklarını ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde ilçelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki arterler sıcak asfaltla buluşmaya devam ediyor. Kısa süre önce Karasu Vatan Caddesi’nde sıcak asfalt serim işlemlerine başladıklarını duyuran YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, caddede devam eden çalışmaların tamamlandığını ve arterin ulaşıma açıldığını söyledi.

4 bin ton sıcak asfalt
Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte Karasu’nun önemli güzergahlarında çalışmalara başladıklarını vurgulayan Akbulut, “Bu kapsamda ilk olarak ilçe ulaşımında önemli bir yere sahip olan Plaj Caddesi’ni yeni yüzüne kavuşturmuştuk. Daha sonra ise Kurudere ve Kızılcıklı Mahalleleri arasında bulunan yolda asfalt çalışmalarını başlattık. Kısa süre önce ise yine Karasu ilçe ulaşımında önemli bir arter olan Vatan Caddesi’ni sıcak asfaltla buluşturmak için çalışmalarımızı başlattığımızı duyurmuştuk. Çalışmalarımız tamamlandı ve caddemizi ulaşıma açtık. Altyapı çalışmalarını daha önce tamamladığımız bin 260 metre uzunluğundaki Vatan Caddesi’ni 4 bin ton sıcak asfaltla buluşturduk. Programlarımız dahilinde ilçelerimizde ve ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezinde başlattığımız sıcak asfalt çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.