Büyükşehir Belediyesi Kadın Gelişim Akademisi’nde üç aylık eğitim dönemi tamamlandı. Orman Park’ta gerçekleştirilen programla tüm katılımcılara başarı sertifikası takdim edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kadın Gelişim Akademisi sona erdi. Yaklaşık 3 ay süren akademi boyunca katılımcılara toplumsal ve sosyal duyarlılıklarının arttırılması, iletişim ve eğitim yeteneklerinin daha da geliştirilmesi amacıyla çeşitli eğitimler verildi, konferanslar ve paneller düzenlendi. Orman Park’ta gerçekleştirilen kapanış programında açıklamalarda bulunan Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Betül Karapınar, Kadın Gelişim Akademisi’ne gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Bu Proje Bize Rehber Oldu
Karapınar, “3 aylık akademi programımız sona erdi. Bu süreçte çok değerli uzmanlarla çalıştık. Tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Bu proje bize rehberlik etti. Kadın Gelişim Akademimizden çok olumlu dönüşler aldık. Yeni bir proje üzerinde de çalışıyoruz. İnşallah erkekler için de bir akademi çalışması yapacağız. Bu sürece destek veren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönem bu programı daha da genişleteceğiz” dedi. Programa katılan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru ise, gerçekleştirilen etkinliğin aile gelişimine sağlayacağı katkılardan bahsetti. Yapılan konuşmaların ardından Kadın Gelişim Akademisi’ni başarıyla tamamlayan tüm katılımcılara sertifikaları takdim edildi.