Sosyal Gelişim Merkezi kadınlara yönelik bir eğitim programına daha ev sahipliği yapacak. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Kadın Gelişim Akademisi’nde yeni eğitim programımızı başlatıyoruz. Akademimize tüm Sakaryalı kadınlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı kadınlara yönelik gerçekleştirdiği Kadın Gelişim Akademisi’nde yeni eğitim dönemini başlatıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “2015 yılından bu yana Kadın Gelişim Akademisini; kadınlarımızın hayatın her alanında ihtiyaç duyduğu, sosyal, bilişsel, kişisel alanlarında kullanabilecekleri, kişisel gelişimlerine katkı sağlayacakları, toplumsal rollerinde sosyal duyarlılıklarını arttıracakları bir akademi olarak düzenledik. Aile, çevre ve bireysel gelişimine katkı sağlayan akademimize tüm Sakaryalı kadınlarımızı davet ediyoruz” diye konuştu.

Aile içi iletişim
Kadın Gelişim Akademisi eğitim programı ile ilgili bilgiler de veren Yüce, “Kadın Gelişim Akademisi’nde ilk eğitimimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan hanımefendinin katılımlarıyla ‘Aile İçi İletişim’ konulu konferans ile başlayacak. 1 Nisan Pazar günü gerçekleştireceğimiz konferansımızın başlama saati ise 14.00. Programımız Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Eğitim çalışmalarımız ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen hemşerilerimiz 444 40 54 (dâhili: 3714) numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilirler Akademimize tüm Sakaryalı kadınlarımızı davet ediyoruz ” ifadelerini kullandı.

Akademide yer alan diğer uzman konuklar ve konu başlıkları şu şekilde;
Mehmet Ali Bulut - “Can Boğazadan Çıkar” - 15 Nisan 2017 / 14.00
Sema Maraşlı - “Evlilikte Sevgi Dili” - 22 Nisan 2018 / 14.00
Mehtap Kayaoğlu - “Mahremiyet Ailede Başlar” - 29 Nisan 2018 / 14.00
Ayşe Böhürler - “Yeni Yüzyılda Yeni Kadınlar” - 13 Mayıs 2018 / 14.00