Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında AKM’de sahnelenen ‘İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı’ Sakaryalı tiyatroseverlerin büyük beğenisini kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı’ adlı oyun Sakaryalı kültür sanat dostlarıyla buluştu. İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından AKM’de sahnelenen 2 perdelik oyunda, üniversite mezunu bir öğrencinin iş başvuruları, elemeler ve cevap bekleme badireleri kara bir komedi ile sahneye taşındı. Zengin ses efektleri ve sahneye yansıyan karikatürler ile tiyatro severlerin büyük beğenisini kazanan oyunda, genç tiyatro oyuncusu Berkay Tulumbacı’nın tek kişilik üstün performansı uzun süre ayakta alkışlandı.