Sapanca’da bir dizi temaslarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Sapanca Belediye Başkanımız Özcan Özen ile bir araya geldik. İlçemizde devam eden projeler ve planlanan projeler hakkında görüştük. Esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Yol genişletme çalışmalarını yerinde gördük. Sakarya’mızın geleceği için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah ilçemizin gelişimine katkı sunacak tüm çalışmaların destekçisi olacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yüce’ye Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu eşlik ederken ilçede devam eden projeler ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Sapanca’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Ziyaret sonrası Başkan Ekrem Yüce Sapancalı esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Pandemi sonrası yeniden çalışmaya başlayan esnafların taleplerini dinleyen Başkan Ekrem Yüce’ye Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’in yanı sıra AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı Başkanı Yunus Gümüşel de eşlik etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet gerçekleştirdikten sonra AK Parti Sapanca İlçe Teşkilat binasını ziyaret eden Başkan Yüce, teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Başkan Ekrem Yüce, Sapanca Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen yol genişletme çalışmalarını da yerinde inceleyecek, ilçeye ve vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

İlçenin gelişimine katkı sunacağız
Sapanca’da gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Sapanca Belediye Başkanımız Özcan Özen ile bir araya geldik. İlçemizde devam eden projeler ve planlanan projeler hakkında bilgi alışverişi yaptık. Gerçekleştireceğimiz projelerle ilçemizin gelişimine katkı sunacağız. Sapancalı hemşerilerimizi de ziyaret ettik. Sapancalı esnafımızın ve vatandaşımızın taleplerini dinledik. İnşallah tüm belediye başkanlarımızla omuz omuza ilçelerimiz ve Sakarya’mızın geleceği için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.