Koronavirüs tedbirleri kapsamında şehir merkezinde olan tüm tedbirler ilçelerde de eksiksiz devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri ücretsiz maske dağıtımını arttırırken, dezenfekte çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Koronavirüsü salgını kapsamında alınan tedbirleri artırdı. Şehirde dezenfekte edilmedik yer bırakmamaya yönelik çalışmalarına devam eden Büyükşehir ekipleri, zorunlu maske kullanımı dolayısıyla ilçelerde ücretsiz maske dağıtımı yapıyor. Ferizli ve Hendek ilçelerindeki kamu kurumlarına; jandarma merkezine, karakollara, kaymakamlıklara ve vatandaşların sürekli kullandıkları otobüs duraklarına dezenfektan otomatları koyuldu.

Ferizli ve Hendek’te çalışmalar sürüyor
Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılan açıklamaya göre, “Şehrin dört bir yanını dezenfekte ediyoruz. İl merkezinde Çark Caddesi ve Uzun Çarşı’da olduğu gibi, ilçelerimizde de çalışmalarımızı devam ediyor. Ferizli ve Hendek ilçelerimizde evden çıkmak zorunda olan vatandaşlarımız için kamu alanlarında ve özellikle duraklarda dezenfekte çalışmalarımız sürüyor. Dışarıda olan vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımı devam edecek” ifadelerinde bulunuldu.