Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere kazandırılan Sosyal Gelişim Merkezleri yaz kurslarında da yoğun ilgi görüyor. Kıroğlu, “Akyazı SGM’ye 1000, Geyve SGM’ye 900 ve Sapanca SGM’ye 850 öğrencimiz kayıt yaptırdı. 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacak kurslarımız için vatandaşlarımız gerek www.sakarya.bel.tr adresinden gerekse merkezlerimize bizzat gelerek kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere kazandırılan Sosyal Gelişim Merkezleri’ne yaz kursları kayıtları için yoğun ilgi gösteriliyor. 7-14 yaş arası öğrenciler 6 hafta boyunca göreceği eğitimlerde hem eğlenecek hem de yeni şeyler öğrenmenin ayrıcalığını yaşayacaklar. Yaz kursları için Akyazı SGM’ye 1000, Geyve SGM’ye 900 ve Sapanca SGM’ye 850 öğrenci kayıt yaptırırken; Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

2 Temmuz’da başlıyor
Sosyal Gelişim Merkezi’ne kayıtların ilk gününde 3 bin 500 başvuru yapıldığını hatırlatarak sözlerine başlayan Murat Kıroğlu, “İlçelerimizde de merkezlerimize yoğun bir ilgi gösteriliyor. İlk günden itibaren bu ilgi ve heyecanı hissettik. İlçe merkezlerimize yaklaşık 3 bin başvuru yapıldı. Kayıtlarımız da devam ediyor. Bu sayıların artacağına inanıyoruz.  2 Temmuz Pazartesi günü başlayacak kurslarımız için vatandaşlarımız gerek www.sakarya.bel.tr adresinden gerekse merkezlerimize bizzat gelerek kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.