Gelirler Şube Müdürü Elife Bakırtaş, tüm İlan ve Reklam vergisi mükelleflerinin 31 Ocak Perşembe’ye (bugün) kadar Büyükşehir Belediyesi Gelirler Şube Müdürlüğü’ne İlan ve Reklam vergisi beyannameleri verebileceklerini ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gelirler Şube Müdürlüğü’nden 2019 Yılı İlan ve Reklam Vergisi beyan dönemine ilişkin açıklama yayınlandı. Sakarya sınırları içerisindeki bütün tabelaların, ilan ve reklam vergisine tabii olduğunu, beyan döneminin ise 31 Ocak Perşembe (bugün) sona ereceğini açıklayan Gelirler Şube Müdürü Elife Bakırtaş, “Mükelleflerimiz; İlan ve Reklam Vergilerini Gelirler Şube Müdürlüğümüze bizzat getirerek beyan edebilecekleri gibi internet tarayıcıları üzerinden “ebelediye.sakarya.bel.tr” web adresinden elektronik ortamdan da beyanda bulunabilecekler. Tüm mükelleflerimizi beyanname vermeleri için Büyükşehir Belediyemize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.