İhtiyaç Sahipleri İçin Bize Ulaşabilirsiniz

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından sıcaklıkların hızla düşmesi ve kar yağışının etkili olmaya başlaması ile kimsesiz ve sokakta kalan vatandaşlara yönelik başlatılan çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir. Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri Büyükşehir Terminali, Gar Binası, hastaneler ve diğer sosyal alanlarda rutin kontrol gerçekleştirmektedir. Tespit edilen vatandaşların barınma, giyim, kişisel bakım ve çok çeşitli ihtiyaçlarına çözüm üretilmektedir.”

Bilgi Paylaşımı İçin
“Büyükşehir Belediyesi marifeti ile devam eden tespit ve müdahale çalışmalarında vatandaşlara da sorumluluk düşmektedir. Hemşerilerimiz ihtiyaç sahiplerinin tespit edilmesinde Büyükşehir Belediyesi 444 40 54, ALO 153 Çözüm Masası ve ALO Zabıta 277 54 10 telefon numaralarını arayabilir; tarafımıza bilgi verebilirler” ifadeleri kullanıldı.