Büyükşehir Belediyesi tarafından eski Vali Konağı arazisinde inşası devam eden İmam Hatip Lisesi’nin dış mimarisi ortaya çıkmaya başladı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İnşallah 32 derslikli İmam Hatip Lisemiz yeni eğitim ve öğretim dönemine yetişecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski vali konağı arazisinde yapımına başlanan İmam Hatip Lisesi hızla yükseliyor. Binanın kaba inşaatı tamamlanırken devam eden dış cephe çalışmaları kapsamında mimari de ortaya çıkmaya başladı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize önemli bir eser kazandırıyoruz. İnşallah 32 derslikli İmam Hatip Lisemiz yeni eğitim ve öğretim dönemine yetişecek” diye konuştu.

Çalışmalar devam ediyor
Proje kapsamında yürütülen dış cephe çalışmalarını da değerlendiren Oktar, “Lisenin kat inşaatları tamamlandı. Dış cephe ve bina içi düzenleme çalışmalarına başlamış durumdayız. Dış cephede kullandığımız işçilik ve ortaya çıkan eser, geleneksel mimarimizin izlerini taşıyor. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.