Büyükşehir Belediyesi Hizmet İçi Eğitim Programları devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir personeli ‘Hizmet Alımları İhale ve Sözleşme Uygulamaları’ başlıklı seminerde buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen hizmet içi eğitimleri devam ediyor. Bu kapsamda Sosyal Gelişim Merkezi Seminer Salonu’nda Büyükşehir personeline ‘Hizmet Alımları İhale ve Sözleşme Uygulamaları’ başlıklı seminer verildi. Eğitim semineri Eski Sayıştay Uzman Denetçisi ve Kamu İhale Kurumu Eski Yapım Dairesi Başkanı Yaşar Gök’ün katılımıyla gerçekleşti. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada kurum içi eğitimlerin devam edeceği bildirildi.