Her Cumartesi Gençlerle Baş Başa

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Gençlerle Baş Başa” söyleşi programı, yeni gününde, kültür ve sanat dostlarıyla buluşmaya devam edecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada,  her Cuma, Yazar Selim Gündüzalp’in katılımıyla Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programın, Cumartesi gününe alındığı belirtildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından, Cuma günleri düzenlenen “Gençlerle Baş Başa” söyleşi programı, bu haftadan itibaren her Cumartesi, edebiyat ve sanat dostları ile buluşmaya devam edecek. Konu ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan açıklamada, “Yeni eğitim öğretim döneminin başlaması ile öğrencilerden gelen yoğun istek üzerine söyleşi programının günü değiştirilmiştir. Sakaryalı Yazar Selim Gündüzalp’in konuşmacı olarak katıldığı “Gençlerle Baş Başa” söyleşi programı, 28 Eylül’den itibaren her Cumartesi, 15.00 – 17.00 saatlerinde düzenlenmeye devam edecek. Ofis Sanat merkezi’nde düzenlediğimiz “Gençlerle Baş Başa” söyleşi programına, tüm edebiyatseverleri davet ediyoruz” denildi.