Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından şehir genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Hendek Kızanlık Mahallesi’nde bulunan 3 bin 800 kilometrelik güzergahta sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Son olarak Hendek Kızanlık Mahallesi’nde sıcak asfalt serim işlemlerini tamamladıkları bilgisini veren YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, 2019’a kadar asfaltsız grup yolu bırakmamak için şehrin dört bir tarafında yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Kızanlık Mahallesi Muhtarı Haydar Çamur ise çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

4 bin 400 ton sıcak asfalt
Kısa süre önce Hendek Dikmen Mahallesi grup yolunu sıcak asfaltla buluşturduklarını hatırlatan Akbulut, “Şu anda şehir merkezi ve Pamukova ilçemizin 7 mahallesinde çalışmalarımız sürüyor. Hendek Kızanlık Mahallesi’nde de asfalt serim işlemlerimizi tamamladık. Çalışmalarımız kapsamında Kızanlık’ta 3 bin 800 metrelik güzergahı 4 bin 400 ton sıcak asfaltla buluşturduk. Yolumuz yenilenen görüntüsüyle vatandaşlarımızın hizmetinde. Şehir genelinde sürdürdüğümüz sıcak asfalt serim işlemlerimiz programımız dahilinde devam edecek” diye konuştu.

Hizmetten memnunuz
Büyükşehir’in yapmış olduğu hizmetlerden dolayı minnettar olduklarını belirten Kızanlık Mahallesi Muhtarı Haydar Çamur, “Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun yolumuzu yapacağına dair güvenimiz tamdı. 15 yıldır mahalle yolumuz berbat bir şekildeydi. Tozdan boğuluyorduk. Fındık bahçelerimiz toz toprak içinde kalıyordu. Yollarımız yapıldıktan sonra bu sorun artık kalmadı. Tarlalarımızda rahatça hasatlarımızı toplayıp, mahallemize rahat bir şekilde gidip geleceğiz. Mahalledeki vatandaşlarımız hizmetten çok memnun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu başta olmak üzere hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.