Hayrettin Karaman'a Saygı Gecesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Şubat ayı kültür-sanat etkinlikleri devam ediyor. Etkinliklerin bugünkü (10 Şubat) bölümünde ünlü mütefekkir Prof. Dr. Hayrettin Karaman’a saygı gecesi düzenlenecek. Gazeteci Yazar Ahmet Taşgetiren, Prof. Dr. H. Mehmet Günay, Prof. Dr. Faruk Beşer, Prof. Dr. A. Salim Klavuz ve Prof. Dr. Mehmet Erdoğan, Hayrettin Karaman’ı tüm yönleriyle anlatacak. Programa onur konuğu olarak da Hayrettin Karaman katılacak ve Sakaryalıları selamlayacak. Adapazarı Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirilecek olan program saat 19.00’da başlayacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, bütün Sakaryalılar programa davet edildi.