Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Zübeyde Hanım Anaokulu, Kaynarca Yeşilova ve Mehmet Zorlu İlköğretim Okulu öğrencileri ‘Madagaskar Penguenleri’ animasyon filmini sınıf arkadaşları ile birlikte izleme ayrıcalığı yaşadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi tarafından düzenlenen sinema gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ücretsiz gösterimde Zübeyde Hanım Anaokulu, Kaynarca Yeşilova ve Mehmet Zorlu İlköğretim Okulu öğrencileri ‘Madagaskar Penguenleri’ animasyon filmini arkadaşları ile birlikte izleme keyfini yaşadı. Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, okullardan gelecek talepler doğrultusunda sinema gösterimlerinin 2. yarıyıl boyunca devam edeceği belirtildi.