Macera Park’ta Yaz Kursları kayıtları devam ediyor. Yapılan açıklamada, yeni tesiste ilk ders zilinin 20 Temmuz Pazartesi günü çalacağı belirtilerek, tüm çocuklar macerayı paylaşmaya davet edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı Yaz Kursları’na kayıtlar devam ediyor. 7-14 yaş arası öğrencilerin katılabileceği yaz dönemi eğitimleri 20 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. 6 hafta sürecek yaz kurslarında tasarım, fotoğrafçılık, geleneksel okçuluk, akıl oyunları, spor tırmanışı gibi çeşitli branşlarda eğitimler gerçekleştirilecek. Yaz Kurslarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden ön kayıt işlemlerini tamamlayabilir. Eğitimler ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler ise 221 40 60 numarasını arayabilirler” denildi.