Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinden taburcu olanları evlerine ulaştırdı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde de Tıp Merkezine bağlı Hasta Nakil ve Hoş geldin Bebek araçlarıyla vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde muayene olanları ve hastanelerde tedavi gören vatandaşlar evlerine ulaştırıldı. ALO 153 Çözüm Masası’na gelen ihbarlar doğrultusunda 16 hastamız da evlerine nakledildi. Büyükşehir ekipleri, Adapazarı, Serdivan, Arifiye, Geyve, Ferizli, Karasu, Akyazı, Hendek, Söğütlü ilçelerindeki evlerine kadar hastaların taşınması sağlandı. Vatandaşlar için tüm imkânlar seferber ediliyor.

Desteklerimiz sürüyor
Büyükşehir’den yapılan açıklamada, “Virüs ile mücadele kapsamında tüm birimlerimiz seferber olmuş durumda. 7/24 anlayışı içerisinde tüm vatandaşlarımızın ve hastalarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Sokağa çıkma kısıtlamasının gelmesi ile birlikte Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde muayene olanları ve hastanelerde tedavi gören vatandaşlarımızı Tıp Merkezine bağlı Hasta Nakil ve Hoş geldin Bebek araçlarıyla evlerine ulaştırdık” denildi.