Büyükşehir Belediyesi Ramazan Kültür Sanat etkinlikleri Kitap Sokağı ve Tarihi Alicanlar Konağı’nda gerçekleştirilecak etkinlikler ile devam edecek. İlk olarak Kitap Sokağı’nda kanun, ney dinletisi gerçekleşecek daha sonra ise Alicanlar Konağı’nda “Paylaşmanın İnsan Ruhu Üzerindeki Etkileri” konuşulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Kültür Sanat Etkinlikleri Kitap Sokağı ve Alicanlar Konağı’nda gerçekleştirilecek olan etkinlikler ile devam edecek. 27 Mayıs Pazartesi gerçekleştirilecek olan etkinlikler saat 21.15’de Kitap Sokağı’nda Serkan Mesut Halili’nin Kanun ve Ali Tüfekçi’nin ney dinletisi ile başlayacak. Daha sonra ise 22.30’da Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Canan Karakaş ile Alicanlar Konağı’nda ‘Paylaşmanın İnsan Ruhu Üzerindeki Etkisi’ konuşulacak.