Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacıoğlu Mahallesi Şehit Astsubay Yaşar Güller Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmalarında sona gelindi. Yapılan açıklamada, bin metre uzunluğa sahip güzergahın altyapı çalışmaları tamamlanırken kısa süre içerisinde üstyapısı da tamamlanarak bölge halkının kullanımına sunulacağı dile getirildi. Temel kazı ve asfalt çalışmaları yapılacağından caddenin 2 Temmuz Perşembe gününden 10 Temmuz Cuma gününe kadar araç trafiğine kapalı olacağı ifade edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacıoğlu Mahallesi Şehit Astsubay Yaşar Güller Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmalarında sona gelindi. Bin metre uzunluğa sahip güzergahta altyapı çalışmaları tamamlanırken tretuvar çalışmaları ise devam ediyor. Kısa süre içerisinde asfalt seriminin gerçekleşeceği güzergah tamamlandığında Erenler ilçesinin en modern caddelerinden biri haline gelecek.

En modern caddelerden biri olacak
Hacıoğlu Mahallesi Şehit Astsubay Yaşar Güller Caddesi’nde devam eden çalışmalarla ilgili Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Bin metre uzunluğa sahip Hacıoğlu Mahallesi Şehit Astsubay Yaşar Güller Caddesi’nde başlattığımız yenileme çalışmalarında sona geldik. Yağmursuyu ve içmesuyu altyapısının yenilendiği güzergahta diğer altyapı kuruluşları da çalışmalarını tamamladı. Elektrik direklerinin yer altına alındığı güzergahta ekiplerimiz güzergahın üstyapı çalışmalarını gerçekleştiriyor. Tretuvar çalışmalarına devam edilirken güzergahta asfalt serimine ise kısa süre içerisinden başlayacağız. Bölge halkımızın istek ve şikayetlerinin dikkate alarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucunda yenileyeceğimiz Şehit Astsubay Yaşar Güller Caddesi tamamlandığında ilçemizin en modern caddelerinden biri haline gelecek. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

2 ile 10 Temmuz arası trafiğe kapanacak
Açıklamanın devamında ise, “2 Temmuz Perşembe ile 10 Temmuz Cuma tarihleri arasında temel kazı deplase ve asfalt çalışmaları yapılacağından Hacıoğlu Mahallesi Şehit Astsubay Yaşar Güller Caddesi’nde araç geliş gidişi trafiğe kapatılacaktır. Vatandaşlarımızın alternatif güzergâhları kullanmaları önem arz etmektedir” denildi.