Geyve ve Taraklı’da 47 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde ilk etabın yapım işi ihalesi SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi. 4 firmanın teklif sunduğu ihalenin komisyon başkanlığını yapan SASKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Seyit Sakallıoğlu, “Projemizin ilçelerimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) tarafından Geyve ve Taraklı ilçelerine bağlı 47 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde ilk etabın yapım işi ihalesi gerçekleştirildi. SASKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen ihalenin komisyon başkanlığını yapan SASKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Seyit Sakallıoğlu, “Şehrimizin güneyi için önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Geyve ve Taraklı’da 47 mahallemiz için toplamda 316 kilometre içmesuyu hattı inşa edeceğiz. İlk etabın ihalesini gerçekleştirdik. İhalemize 4 firma teklif sundu. Komisyonumuz gerekli değerlendirmeleri yapacak ve sonuç kamuoyuna duyurulacaktır. Projemizin ilçelerimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

4 firma teklif sundu

Geyve ve Taraklı’da 47 mahalleyi daha sağlıklı ve daha bol içmesuyu ile buluşturacak projenin yapım işi ihalesine katılan firmalar ve komisyona sundukları teklifler ise şu şekilde:

Ulubol İnş. San. ve Tic. A.Ş – 40.753.465,11

Arda Müh. San. ve Tic. Ltd. Şti. – 34.800.000,00

Ecetaş İnş. San. ve Tic A.Ş – 42.921.127,86

Yılça İnş. Ltd. Şti. & Farrin Yol-Yapı Ltd. Şti. İş Ort. – 37.317.061,00