Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki 12. iftar sofralarını Arifiye’de kurdu. Kardeşlik buluşmasına misafir olan vatandaşlar hep birlikte oruç açtı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programlarında 12. buluşma Arifiye’de gerçekleştirildi. Kardeşlik sofralarına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Arifiye Kaymakamı Muhsin Çatmadım, İlçe Başkanı Ethem Çınar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

12. Buluşma
Beraberinde Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile birlikte huzur sofralarına misafir olan vatandaşların masalarını tek tek ziyaret eden Başkan Toçoğlu, Ramazan’ın hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. İstanbul Fatih Camii İmamı Bünyamin Topçuoğlu’nun Kuran’ı Kerim tilaveti ile gönül kapılarını araladığı programın devamında okunan ezan sonrası hep birlikte oruçlar açıldı.

Keyifli Dakikalar
Gerçekleştirilen buluşmanın sonunda çocuklar için mini gösteriler de düzenlendi. Hayali Seçkin Bayramoğlu’nun eşsiz meddah hikayelerini dinleyen minikler keyifli dakikaları geride bıraktı. Arkadaşları ile birlikte Karagöz ve Hacivat’ın eğlenceli sohbetine tanık olan minikler, unutamayacakları bir akşam yaşadı.