Girişimcilik Fikrini Hayata Geçir!

Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB ve Kalkınma Ajansı işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nde 8. dönem kayıtları başladı. Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Türker Vardar, “Son kayıt tarihi 30 Mayıs Cuma. Girişimci adaylarımız belediyemiz internet sayfası www.sakarya.bel.tr üzerinden ön başvurularını yapabilirler” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB ve Kalkınma Ajansı işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nde 8. dönem kayıtları başladı. Ücretsiz olarak verilecek 70 saatlik girişimcilik eğitimleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Türker Vardar, programdan sertifika alacak girişimci adaylarının 30 bin TL hibe, işlerini kurduktan 1 yıl sonra, 2 yılı ödemesiz olmak üzere 36 ay vade ile faizsiz 70 bin TL kredi kullanabilme hakkına sahip olacaklarını belirtti. Son kayıt tarihinin 30 Mayıs Cuma olduğunun altını çizen Vardar, ön kayıtların www.sakarya.bel.tr üzerinden yapıldığını da açıklamalarına ekledi. Uygulamalı Girişimcilik Eğitim 8. Programı’nda dersler Haziran ayının ilk haftasında başlayacak.