Girişimcilik Eğitimleri Yeniden Başlıyor

Son kayıt 28 Eylül Cuma
Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Protokolü hakkında açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Türker Vardar, “Sakarya Girişimci Oluyor projemiz kapsamında ilk iki Girişimcilik Eğitimimizi başarıyla tamamladık. 3. program için de kayıtlarımız başladı. Projemizde, ücretsiz olarak düzenlenecek 60 saatlik girişimcilik eğitiminden sertifika alan girişimciler, 30 bin TL hibe, işlerini kurduktan 1 yıl sonra, 2 yılı ödemesiz olmak üzere 36 ay vade ile faizsiz 70 bin TL kredi kullanabilme hakkına sahip olacaklar. Ekim’in 2. haftası başlayacak olan eğitimin kayıtları 28 Eylül Cuma gününe kadar Belediyemizin kurumsal web sitesi  www.sakarya.bel.tr  adresinden yapılacak” ifadelerini kullandı.