Girişimcilik Eğitimleri Yeniden Başlıyor

Girişimcilik Eğitimleri 2. Programı Başlıyor

30 bin TL hibe kredi
Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Protokolü hakkında açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Türker Vardar, “Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sakarya Girişimci Oluyor projemiz kapsamında ilk Girişimcilik Eğitimimizi başarıyla tamamladık. 2. program için kayıtlarımızı başlatıyoruz. Projemizde, ücretsiz olarak düzenlenecek 60 saatlik girişimcilik eğitiminden sertifika alan girişimciler, 30 bin TL hibe, işlerini kurduktan 1 yıl sonra, 2 yılı ödemesiz olmak üzere 36 ay vade ile faizsiz 70 bin TL kredi kullanabilme hakkına sahip olacaklar. 26 Haziran – 17 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacak olan eğitimin kayıtları 1-12 Haziran tarihlerinde Belediyemizin kurumsal web sitesi  www.sakarya.bel.tr  adresinden yapılacak. Projemiz hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.