Geyve'de Sezon Açıldı

Bine yakın sporcu
Şehir genelinde 15 bin, Geyve ilçesinde ise bine yakın öğrenciyi sporla buluşturan Yaz Spor Okulları açılış töreninde konuşan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, “Çok kıymetli hemşerilerim, biliyorsunuz 2014 yılı Mart ayından sonra yeni Büyükşehir Yasası gereği Geyve ilçesi de Büyükşehir Belediyesi’nin sınırlarına dahil olacak. Sayın Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Zeki Toçoğlu, daha şimdiden Geyve’yi Büyükşehir sınırlarına dahil etmiş oldu. Bine yakın sporcu kardeşimizin tüm ihtiyaçlarını Büyükşehir Belediyemiz karşıladı. İlçem adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Yaz Spor Okullarına katılan tüm çocuklara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bu yıl 16 ilçede
7- 15 yaş arası 15 bine yakın genci spor ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızın zihnen ve bedenen gelişmeleri konusunda yaptığımız çalışmaları, biraz daha genişleterek sürdürmeye karar verdik. Bu yıl 16 ilçemizde yaklaşık 15 bin yavrumuz, Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okullarından faydalanmış olacak. Bu organizasyona katkılarından dolayı Geyve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yavrularımızın da kazasız belasız güzel bir yaz ve spor sezonu geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.