Geyve Sosyal Gelişim Merkezi’nde eğitimlerin tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Yeni dönemde faaliyete başlayan Geyve SGM’de yaklaşık bin 150 kursiyerimiz yer alıyor. Kurslarımıza yoğun bir ilgi gösteren Geyveli hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce Geyve’ye kazandırılan Sosyal Gelişim Merkezi’nde eğitimler devam ediyor. 7’den 70’e tüm kesimlere hitap eden merkez, Geyveliler tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Geyve’nin sosyal hayatına canlılık getiren merkezde bin 150 kursiyere hizmet sunduklarını açıkladı.

850 katılımcı
Yüce, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun her ilçeye Sosyal Gelişim Merkezi kazandırmak adına yürüttüğü çalışmalar bir bir tamamlanıyor. Bilindiği üzere Akyazı’da da yeni dönem eğitimlerimiz başladı. Geyve’de de bu yıl eğitimlerimize başladık. 7-14 yaş grubu öğrencilerimizin yer aldığı çocuk Kulüplerinde yaklaşık 850 öğrencimiz yer alıyor. Baktığınız zaman bu çok büyük bir rakam. Geyveli hemşerilerimize gösterdikleri bu yoğun ilgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Memnuniyet duyuluyor
Davut Yüce, “Merkezimizde sadece Çocuk Kulüpleri kursları değil, aynı zamanda Engelsiz Hobi Kursları ve SAMEK eğitimleri de yer alıyor. Engelli bireylerimizin sosyal hayata adapte olabilmeleri açısından merkezde aldıkları eğitimleri çok önemsiyoruz. Hem engelli kardeşlerimiz hem de aileleri memnuniyetlerini her fırsatta ifade ediyorlar. SAMEK eğitimlerinde de 240 katılımcımız yer alıyor. İnşallah bu sayılar daha da artacaktır” ifadelerini kullandı.