Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki iftar buluşmaları Geyve ile devam etti. Gönül sofralarında buluşan vatandaşlar okunan ezan sonrası hep birlikte oruçlarını açtı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programlarında 8. buluşma Geyve’de gerçekleştirildi. Gönül sofralarına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve binlerce Geyveli vatandaş misafir oldu.

8. Buluşma
Beraberinde AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve ilçe başkanı Muhittin Irmak ile gönül sofralarına misafir olan vatandaşların masalarını tek tek ziyaret eden Başkan Toçoğlu, Ramazan’ın hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. İstanbul Süleymaniye Camii İmam Hatibi Ekrem Nalbant’ın Kuran’ı Kerim tilaveti ile gönül kapılarını araladığı programın devamında okunan ezan sonrası hep birlikte oruç açıldı.

Gölge Oyunu Keyfi
Gerçekleştirilen buluşmanın sonunda çocuklar için mini gösteriler de düzenlendi. Hayali Seçkin Bayramoğlu’nun eşsiz meddah hikayelerini dinleyen minikler keyifli dakikaları geride bıraktı. Kurulan özel platformda aileleri ile birlikte gölge oyunu izleme ayrıcalığını da yaşayan çocuklar, Karagöz ve Hacivat’ın eğlenceli sohbetleri eşliğinde güzel bir akşam geçirdi.