Kent Konseyi Gençlik Meclisi olağan toplantısı gerçekleştirildi. 2015 yılı değerlendirmelerinin ve 2016 hedeflerine yönelik analizlerin gerçekleştirildiği toplantıda yeni yıl ile ilgili yol haritası da belirlendi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin olağan toplantısı gerçekleştirildi. Kent Konseyi Genel Sekreteri Alpay Şirin’in de yer aldığı toplantıda 2015 yılı faaliyetleri değerlendirildi. 2016 yılında gerçekleştirilmesi hedeflenen projeler ile ilgili de istişarelerde bulunulduğu toplantının sonunda Gençlik Meclisi Başkanı Alperen Şerifoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı ve aynı zamanda Kent Konseyi Genel Sekreteri Alpay Şirin’e ‘Sakarya Gençliği’nin Ağabeyi’ plaketini takdim etti.