Gençlik Meclisi’nden anlamlı ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi temsilcileri 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe kalkışmasında şehit düşen Erol Olçok’un eşi ve Abdullah Tayyip Olçok’un annesi Nihal Olçok’u İstanbul Üsküdar’da bulunan evlerinde ziyaret etti. 14 Mayıs Anneler Günü vesilesiyle gerçekleştirilen ziyarette, Nihal Olçok Gençlik Meclisi’nin misafiri olarak Sakarya’ya iade-i ziyarette bulunacağı sözünü verdi.

Şanlı direniş
Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkan Yardımcısı Ömer Kasımoğlu, “15 Temmuz hain darbe kalkışmasının yaşandığı o gece de ülke olarak şanlı bir direniş gösterdik. Bu direnişte çok sayıda şehidimiz oldu. Bizler 14 Mayıs Anneler Günü vesilesiyle hem kahraman bir şehit eşi, hem de kahraman bir şehit annesi olan Nihal Olçok’u ziyaret etmek ve gününü kutlamak istedik. Kendileri bizleri çok güzel ağırladılar.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun selamlarını ilettik. İnşallah bizde kendilerini Sakarya’da ağırlayacağız. Bununla ilgili sözümüzü aldık. Bizler başta bu yurdu yaşatmak için evlatlarını feda eden tüm şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyoruz” diye konuştu.