Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliği ile düzenlenen ‘Sakarya’da Genç Olmak’ konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliği ile düzenlenen ‘Sakarya’da Genç Olmak’ konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı gerçekleştirildi. Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa fotoğraf tutkunlarının katılımı yoğun olurken; yarışmada ödül almaya hak kazanan fotoğrafçıların mutlulukları yüzlerinden okundu.

38 Eser Sergilendi
Törende derece ödüllerinin yanı sıra; mansiyon, Kent Konseyi, Büyükşehir Belediyesi, Genç Liseli ve Genç Üniversiteli kategorilerinde özel ödüller de sahiplerini buldu. Programın devamında yarışmada ödül alan ve sergilenme hakkı kazanan fotoğraflar kültür sanat dostlarının beğenisine sunuldu. Ofis Sanat Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen sergi 28 Şubat Pazar gününe kadar fotoğraf tutkunları ile buluşmaya devam edecek.