Büyükşehir Belediyesi 7. Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde tiyatro dolu bir hafta geride kaldı. 4 lisenin hazırladığı birbirinden renkli oyunlar izleyicilerden tam not aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 7. Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde gösterimler devam ediyor. Bu yıl 19 lisenin 22 farklı oyunla AKM sahnesinde gerçekleştireceği şenlikte Özel Kerime Hatun Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Before It Is Late’, Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Organlar’, Özel Doğa Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Yarası Olana’ ve Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Saatleri Ayarlama Enstitüsü’ isimli oyunlar bu hafta izleyiciler ile buluştu. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen gösterimlerin sonunda genç tiyatrocular ayakta alkışlandı.

Gösterimler Devam Ediyor
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Liselerarası Tiyatro Şenliği 9 Mayıs Pazartesi günü Özel Sentez Anadolu Lisesi’nin sahneleyeceği ‘Cimri’ isimli oyunun gösterimi ile devam edecektir. AKM’de saat 19.00’da başlayacak gösterime tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.