Büyükşehir Belediyesi Sapanca SGM’de Geleneksel Satranç ve Akıl Oyunları Turnuvası başlıyor. Yapılan açıklamada, turnuvanın son kayıt tarihi 26 Nisan Cuma günü denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde Geleneksel Satranç ve Akıl Oyunları Turnuvası başlıyor. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen turnuvayla minik öğrenciler bireysel zekâlarını geliştirip, yeteneklerini keşfediyor. Sapanca SGM’de gerçekleştirilecek olan turnuvanın Akıl Oyunları Turnuvası 27 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’da Satranç Turnuvası ise 4 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’da düzenlenecek. Yapılan açıklamada, “Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Satranç ve Akıl Oyunları Turnuvası için son kayıt tarihi 26 Nisan Cuma günü. Vatandaşlarımız detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için 0264 582 54 01 numarasını arayabilirler” denildi.