Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Sakarya’daki tüm engelli bireylerin davetli olduğu geleneksel buluşma etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik renkli görüntülere sahne olurken öğrenciler unutamayacakları bir günü daha geride bıraktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Sakarya’daki tüm engelli vatandaşlar ve ailelerine yönelik gerçekleştirilen geleneksel buluşma etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Picasso STK’da gerçekleşen yemek programına öğrenciler ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Engelli bireyler çalınan müzikler eşliğinde bol bol dans ederek arkadaşlarıyla bir arada olmanın keyfini çıkardı. Gerçekleşen programda konuşan Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, “Ailelerinde katıldığı bu yemekte engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunma imkanı yakaladık” dedi.

Vatandaşlarımızın her biri bizler için çok kıymetli
Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, “Sakarya’daki tüm engelli vatandaşlarımız için  geleneksel olarak düzenlediğimiz buluşmayla bir araya gelelim istedik. Düzenlemiş olduğumuz bu program vesilesiyle engelli vatandaşlarımızla buluşma imkanı yakaladık. Engelli vatandaşlarımızın her biri bizler için çok kıymetli. Hepsinin ihtiyaçlarını dinliyor ortak bir çözüm yolu bulmaya çalışıyoruz. Tüm engellilerimizin özellikle eğitimlerini yakından takip ediyoruz. Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü olarak ailelerinde desteğiyle engelli bireylerimizi topluma daha sağlıklı bir şekilde kazandıracağımıza inanıyoruz. Ayrıca bizleri bugün burada en güzel şekilde ağırlayan Picasso STK’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.