23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 99. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak adına milletimizden aldığımız destekle inşallah gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kutlama programına katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un açılış konuşmasıyla başlayan program, okul gruplarının çeşitli oyunları ve dans gösterileri ile devam etti. Programda Vali Ahmet Hamdi Nayir, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, BAM Başkanı Nuri Koçer, protokol üyeleri, aileler ve öğrenciler yer aldı.

Geleceğimiz için çalışacağız
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 99. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her gününün bayram havasında geçmesini diliyorum. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak adına milletimizden aldığımız destekle inşalalh gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.