4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde SGM Engelsiz Hobi Kursu öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevini ziyaret etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Engelsiz Hobi Kursu öğrenci ve aileleri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevini ziyaret etti. Bakımevinde misafirleri ağırlayan veteriner hekimler öğrencilere bakımevinde yapılan çalışmaları, hayvanların nasıl sevilmesi gerektiğini, hayvanları dış tehditlerden nasıl koruyacaklarını anlattı. Etkinlikte Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yusuf Çelebi, Orman Su İşleri Şube Müdürü Mehmet Yurtgan ve Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Nagihan Yaman ziyaretçilere ‘her canlının yaşam hakkına sahip olduğunu ve yeryüzünde yaşayan her canlının korunması gerektiği’ mesajını vererek öğrencilere mama ve su kabı hediye etti.