Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uçan Renkler Fotoğraf Sergisi’nin 2 Eylül Salı günü Sakarya Sanat Galerisi’nde açılacağını belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Aktürk, saat 18:00’da başlayacak programa tüm sanatseverleri davet etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Uçan Renkler Fotoğraf Sergisi 2 Eylül Salı günü açılıyor. Fotoğraf Sanatçısı Cihat Köseoğlu’nun seçkin eserlerinden oluşan sergi açılışına tüm kültür sanat dostlarını davet eden Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Sakarya Sanat Galerisi önemli bir sergiye daha ev sahipliği yapacak. Fotoğraf Sanatçısı Cihat Köseoğlu’nun özgün eserlerinden oluşan Uçan Renkler Fotoğraf Sergisi ile kültür sanat dostlarımız ile bir araya geleceğiz. 2 Eylül Salı günü, saat 18:00’da gerçekleştireceğimiz sergi açılışına tüm hemşerilerimiz davetlidir” diye konuştu.