Uygulamalı anlatım

Uzman fizyoterapist Uğur Yıldırım, gerçekleştirdikleri uygulamaları slaytlarla vatandaşlara sundu ve engellilerin hayatını kolaylaştıracak özel giysilerin nasıl kullanılacağını uygulamalı olarak gösterdi. Yıldırım, “Sadece konuşarak değil göstererek anlatmanın faydalı olacağını düşündük ve bu semineri gerçekleştirdik. Faydalı olacağını ümit ediyoruz. Düzenledikleri sağlık seminerleri için Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Sağlık konferansları devam edecek
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce seminer sonunda konuşmacılara teşekkür ederek, “Hastalarımızın ve hasta yakınlarımızın kafa karışıklığını önlemek ve konunun uzmanlarından doğru ve faydalı bilgiler almak adına bu seminerimizi gerçekleştirdik. Bu tür seminerlerin çok faydalı olduğunu düşünüyoruz. Seminere katılan tüm hemşerilerimize de çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık konferansları ve seminerler düzenlemeye devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımıza sağlık ve huzur dolu günler diliyorum” ifadelerini kullandı.