Filistin Gerçeği AFA’da Sahnelenecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Bülbül Susturulduğunda’ isimli tiyatro oyunu, 13-14 Ocak tarihlerinde AFA’da Sakaryalılarla buluşacak. İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenecek gösterimlerde Filistin’de yaşanan savaş, bir yazarın gözüyle sahneye taşınacak.

Batı Şeria’daki dram
Filistinli yazar ve insan hakları savunucusu Raja Shehadeh’in günlüklerinden derlenerek hazırlanan oyunda, insanlık dramının yaşandığı Batı Şeria’nın tüm gerçekliği Sakaryalılar ile buluşacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, saat 20.00’da başlayacak oyun için biletlerin Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan temin edilebileceği belirtilerek, oyuna tüm kültür sanat dostları davet edildi.