Ferizli'de Şebekeler Yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, ilçelerde gerçekleştirdiği yatırımlar çerçevesinde Ferizli’de altyapı yatırımlarını sürdürüyor.
Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi(SASKİ) tarafından gerçekleştirilen altyapı yatırımları ilçelerde devam ediyor. Ferizli Şube Müdürlüğü tarafından Ferizli İlçesi’nde gerçekleştirilen yatırımlar çerçevesinde 2 bin 500 metre içmesuyu şebeke yenilemesi ve 400 metre de yağmursuyu şebeke döşeme çalışması gerçekleştirildi. İki hafta gibi kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde Mağara Köyü’nde ve Sinanoğlu’nda içmesuyu şebeke yenilemesi gerçekleştirildi. Çapları genişletilerek yenilenen şebekeler ile bölge sakinlerinin özellikle yaz aylarında yaşadığı su yetersizliğini sorunu çözülmüş oldu. Öte yandan Gölkent merkezde de 400 metreye yakın yağmursuyu şebekesi döşeyen Ferizli Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını kısa bir süre içerisinde tamamlayacağı öğrenildi.