Erenler Evliya Çelebi Caddesi’nde devam eden çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Evliya Çelebi Caddesi’nde çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte bölge ulaşımına önemli bir bölünmüş yol daha kazandırmış olacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Evliya Çelebi Caddesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan’ın da yer aldığı incelemelerde Başkan Toçoğlu, çalışmalarda gelinen son nokta ile ilgili bilgiler aldı. Toçoğlu ziyarette Erenler Belediyesi ile ortak çalışmaların sürdüğünü; ilçeye değer katan yatırımların bir bir hayata geçirildiğini kaydetti.

Erenler’e Yakışır Bir Cadde
Başkan Zeki Toçoğlu, “Geçtiğimiz dönemlerde Erenler’de Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddeleri’ni Erenler Belediyemizle birlikte hizmete almıştık. Şimdi bir benzer çalışmayı da Evliya Çelebi Caddesi’nde hayata geçiriyoruz. Bir kilometrelik güzergahta: orta refüjü, bisiklet ve yaya yolları, aydınlatma sistemleri ve çevre düzenlemeleri ile dikkat çeken bir bölünmüş yolu Erenler ilçemize kazandıracağız. Evliya Çelebi Caddesi’nin Erenler ulaşımında kilit bir rol üstleneceği inancını taşıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

4 Cadde Birbirine Bağlanacak
Toçoğlu, “Şehrimizin birçok noktasında kentsel tasarım ve yenileme çalışmalarını bir bir tamamlıyoruz. Yenilenen modern cadde ve bulvarların yanında, ulaşımda yeni güzergâhlar açarak alternatif güzergah seçenekleri oluşturuyoruz. Projelerimizin üzerinde gelecek perspektifi göz önünde bulundurularak hassasiyetle çalışıyoruz. Bu anlamda Evliya Çelebi Caddesi örnek bir çalışmadır. Bu yeni yol ile Sakarya, Sakarbaba, Değirmen ve Cumhuriyet Caddelerini birbirine bağlamış olacağız. İnşallah önümüzdeki süreçte yeni duble yollar, yeni bulvarlar ile birlikte şehrimizin yol ağını daha da genişleteceğiz” ifadelerini kullandı.

Toçoğlu’na Hizmet Teşekkürü
Proje için Başkan Toçoğlu’na teşekkür eden Erenler Belediyesi Başkanı Cavit Öztürk, “Sayın Başkanımızın da ifade ettikleri gibi; Evliya Çelebi Cadde Projesi ilçemiz için büyük bir öneme sahip. Bu yeni yol ile birlikte 4 mahallemiz birbirine bağlanmış olacak. Mahalleler arası geçişlerde bu arter önemli bir rol üstlenecek. Yalnızca bu proje için değil SASKİ’nin de bölgemizi ilgilendiren çok ciddi yatırımları var. Hayata geçirilen, planlanan tüm yatırım ve projeler için Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.