Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri, 15 Aralık Salı günü gerçekleştirilecek sergi açılışı ve panel ile devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden renkli programları kültür sanat dostları ile buluşturan takvim kapsamında 15 Aralık Salı günü 2 etkinlik gerçekleştirilecek. İlk olarak Ofis Sanat Merkezi’nde Hattat Mehmet Memiş’in ‘Bir Demet Hüsn-i Hat’ isimli serginin açılışı 18.00’da gerçekleştirilecek.

Ortadoğu’da Şiddet Konuşulacak
Günün 2. Etkinliğinde ise ‘Ortadoğu’da Şiddet’ konulu panel katılımcılar ile bululacak. AKM’de gerçekleştirilecek ve 19.00’da başlayacak panele Stratejik Düşünce Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün, Cumhuriyet Üniversitesi’nden Prof. Dr. Talip Özdeş ve Marmara Üniversitesi’nden Doç Dr. Ahmet Uysal konuşmacı olarak katılacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’dan yapılan açıklamada, iki etkinliğimize de tüm kültür sanat dostları davet edildi.