Büyükşehir Belediyesi Eski Kazımpaşa Caddesindeki arteri yeniledi. Akbulut, “700 metre uzunluğundaki asfaltımıza bin 200 ton sıcak asfalt dökerek vatandaşlarımızın kullanımına hazır hale getirdik. İnşallah vatandaşlarımız daha rahat bir ulaşımın tadını çıkarırlar” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçede sürdürülen asfalt çalışmaları devam ediyor. Merkez Eski Kazımpaşa da 700 metre uzunluğundaki yola  bin 200 ton sıcak asfalt dökülerek arter yenilendi.

Bin 200 ton sıcak asfalt
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Haydar Akbulut, “Eski Kazımpaşa caddemizde ki arter çalışmalarımızı tamamladık. 700 metre uzunluğundaki asfaltımıza bin 200 ton sıcak asfalt dökerek kullanımına hazır hale getirdik. İnşallah vatandaşlarımız daha rahat bir ulaşımın tadını çıkarırlar” ifadelerine yer verdi.