Büyükşehir Belediyesi’nin Pamukova’da inşa edeceği Esentepe Sosyal Tesisleri’nin ihalesi tamamlandı. Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “İhalemize 5 firma teklif sundu. Kesin sonuçları ihale komisyonumuzun incelemelerinin ardından kamuoyuna ilan edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Pamukova Esentepe Sosyal Tesisleri’nin ihalesi gerçekleştirildi. Komisyon Başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören’in yaptığı ihaleye 5 firma teklif sundu. Gerçekleştirilen ihale ile ilgili açıklamalarda bulunan Ören, “Pamukova’ya inşa edeceğimiz yeni yaşam alanının ihalesini gerçekleştirdik. İhalemize 5 firma teklif sundu. Kesin sonuçları ihale komisyonumuzun incelemelerinin ardından kamuoyuna ilan edeceğiz. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

5 Firma Teklif Sundu

İhaleye katılan firmalar ve teklifleri tutarları ise şöyle;

Surtaş Madencilik 5.345.000,00 TL,

Korgun Yapı 6.845.000,00 TL,

Serkan Kıyatsıl 5.239.000,00 TL,

ADA Grup 5.488.000,00 TL,

Nida Peyzaj Planlama 4.936.000,00 TL.