Büyükşehir Belediyesi YOLBAK Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Akbulut, “Erenler ilçemize bağlı Yıldıztepe Caddesi’ni yeni yüzüne kavuşturduk. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Erenler’e bağlı Yıldıztepe Caddesi sıcak asfalt ile buluştu.

600 metrelik güzergâh yenilendi
Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler paylaşan YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Sakarya genelinde gerçekleştirmiş olduğumuz sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Erenler ilçemize bağlı Yıldıztepe Caddesi’nde yenileme çalışmalarını başlatmıştık. Bozulan ve kullanılamaz hale gelen eski asfaltı kaldırma işlemlerimizin tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serim işlemlerimizi başlattık. 600 metrelik güzergâhta bin ton asfalt kullanarak yeni yüzüne kavuşturduk. Hayırlı olsun. İnşallah programımız dahilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.