Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Hobi Kursları öğrencisi işitme engelli Enes Uğurlu tarafından resmedilen ’15 Temmuz Sakarya’ isimli karakalem resim sergisi Sosyal Gelişim Merkezi’nde açıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri tarafından yürütülen Engelisiz Hobi Kursları’nda öğrenci olan işitme engelli Enes Uğurlu’nun resim sergisi açıldı. Sergi açılışına Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Ahmet Öksüzoğlu, Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Genç Sanatçı, 15 Temmuz’da Sakarya’da yaşananları da eserlerine yansıttı.

Tebrik ediyoruz
15 Temmuz gecesi ve sonrasında yaşanan olayların resmedildiği sergide açıklamalarda bulunan Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, “Engelsiz Hobi kurslarımıza katılan her öğrencimiz çok özel. Ayrıca her biri farklı yeteneklere sahip. Enes kardeşimizi de bu güzel sergiden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. Sergi 21 Temmuz Cuma gününe kadar Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi’nde ziyarete açık olacak.